Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier uw baby spullen!

Gelijkaardige babyspullen

Ukje Beschermhoes - Geschikt voor BabyBjörn Balance - Wipstoel - Hoes - Wafelstof - Zwart

BabyBjörn Wipstoel Hoes – Voor het oude type BabyBjörn Balance.

Met deze hoes voor je BabyBjörn Balance wipstoel, ziet je wipstoel er stijlvol uit en houd je de wipstoel lekker schoon. Deze hoes is uitwasbaar op 30 graden.

Let op:

Geschikt voor het oude model BabyBjörn. Hoe weet je welk model je hebt? Het oude model heeft een los te halen riempje.Kun je het riempje niet loshalen van de wipstoel? Niet getreurd! Daar hebben we aparte hoezen voor! Zoek dan op ‘BabyBjörn Wipstoel Hoes – Balance Soft / Bliss’.

Gebruiksaanwijzing:

De wipstoelhoes gaat eenvoudig over de originele wipstoelhoes heen. Gebruik dus altijd de originele wipstoelhoes van BabyBjörn onder je Ukje hoes! Heb je de originele wipstoelhoes niet meer? Bestel dan onze vervangende hoes, zoek dan even op ‘BabyBjörn Wipstoel Hoes universeel’. Haal de knoopjes van de originele wipstoelhoes door de openingen van je Ukje hoes heen. Vervolgens bevestig je het nieuwe riempje aan de knopen. Nu kan je kleine lekker zacht in de wipstoel zitten!

Tips:

Je kunt de hoes aan 2 kanten gebruiken. De voorkant kan ook aan de achterkant van de wipstoel. Bij een vlek hoef je de hoes dus niet meteen te wassen. Gewoon even omdraaien, lekker makkelijk! Wil je het instructiefilmpje voor de wipstoelhoes bekijken? Ga dan naar YouTube, zoek op 'Ukje' en we leggen je alles uit!

Goed om te weten:

Wist je dat Ukje hét hoezenparadijs voor je kindermeubels is? En dus ook prachtige hoezen heeft voor autostoeltjes en kinderstoelen? Zoek op ‘Ukje’ en laat je verrassen!

Goedkoopste prijs: € 49.95

Koop nu online!

Uiterlijk 23 augustus in huis