Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier uw baby spullen!

Gelijkaardige babyspullen

Koelstra - Buggy Simba T4 - Grey Melange

Wil jij een lichtgewicht buggy die je eenvoudig meeneemt en waar je kleintje comfortabel in zit? De Koelstra Buggy Simba T4 Grijs Melange voldoet helemaal aan jouw eisen. De buggy weegt slechts 7 kilogram en je klapt hem door het paraplu-opvouwsysteem makkelijk in. Hierdoor is hij ideaal voor onderweg. De auto-lock beveiliging zorgt ervoor dat de buggy, als je hem hebt ingeklapt, niet open zal springen. Door de vijfpuntsgordel zit jouw kind stevig vast en de zonnekap beschermt tegen de zon. De buggy heeft een draagkracht van 15 kilogram en is geschikt voor kinderen vanaf zes maanden.

Gemak en veiligheid

In de ruimte bagagemand neem jij alle noodzakelijk spullen mee en hij heeft een draagkracht van drie kilogram. Door de vering op alle wielen van de buggy zijn ook hobbelige wegen gemakkelijk. Dit wordt ook eenvoudiger doordat je de voorzwenkwielen met één voet vastzet. De ergonomische handvaten zorgen voor gripgemak en door de zwenkwielen is de buggy wendbaar. Met de veilige en centrale rem op de achterwielen komt de buggy tot stilstand.

Goedkoopste prijs: € 149.99

Koop nu online!

1 - 2 dagen