Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Ewan het Droomschaap - Grijs - Versie 2.0 - Deluxe - Met uitneembare module en wasbaar in de wasmachine! - Hartslag knuffel - Heartbeat - White noise knuffel - Ewan geeft rood licht en heeft 4 geluidjes - Winnaar van meer dan 30 baby awards !

Ewan het droomschaap helpt wereldwijd baby's en peuters te slapen! Het unieke aan de lieve, zachte knuffel Ewan is dat hij 4 geluiden op lage frequentie, waaronder dus het baarmoedergeluid en het kloppen van het hart, combineert met een zacht roze licht die samen een kalmerend effect hebben op uw baby / kindje zodat het na enkele minuten in slaap valt. Dit lampje wordt niet warm en kunt u met een gerust hart aan uw kindje geven. Het schaapje heeft ook nog een waterval geluid, geluid van een stofzuiger en het geluid van een klassieke harp.

Zie bijgesloten video's voor het effect wat ewan kan geven!

Ben je nu nog zwanger?
Dan wordt Ewan juist aangeraden, dan kan je namelijk de geluidjes al laten horen aan de kleine in de baarmoeder om zo hetzelfde geluidje weer af te spelen als je kleine geboren is. Hierdoor kan je herkenbaarheid creëren en valt je kleine nog makkelijker in slaap!

Wat kan je verwachten van Ewan het Droomschaap Deluxe?
Intelligente MoonMode smartCRY-sensor, die automatisch wordt geactiveerd wanneer de baby 's nachts roert. Deze Cry Sensor zit enkel in de Deluxe versie!

4 rustgevende geluiden gecombineerd met een hartslag op de achtergrond: stofzuiger, regenval, harpmelodie en een opname van de baarmoeder. Dit zijn exact dezelfde melodietjes als de orginele variant.

Activering met één knop op de controle-eenheid, d.w.z. geen knoppen of draadjes in de pootjes zoals bij de orginele versie.

Ewan het Droomschaap is voorzien van een 20 minuten durende timer met automatische uitschakeling en volumeregeling.

Zachtroze gloed bootst de baarmoederomgeving na om het comfort en de rust te bevorderen.

Gemakkelijk te bevestigen aan babybedjes, kinderwagens en autostoelen met behulp van klittenbandstaart.

De belangrijkste eigenschap: Verwijderbare module, zodat Ewan net Droomschaapje - Deluxe in de wasmachine kan worden gewassen. De orginele variant heeft dit niet.

Vereist 3 AA-batterijen - niet inbegrepen.

Informatie betreffende garantie:
Garantie (gaat gelijktijdig in)
1 jaar beperkte fabrieksgarantie (op soldeerfouten en stikselfouten)
6 maanden verkopers garantie

Goedkoopste prijs: € 49.99

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis