Gratis terugsturen | 30 dagen bedenktijd | Altijd bereikbaar | Gratis verzending vanaf € 20 | Achteraf betalen | Vandaag besteld, morgen al in huis!*

Zoek hier uw baby spullen!

Gelijkaardige babyspullen

BIBI - Drinkfles - Anti-Kolieke

De Happiness flessen van Bibi zijn gemaakt van polypropyleen, een gebruiksvriendelijk en veilig materiaal. De onderkant van de flessen is breder dan andere flessen, waardoor de fles minder makkelijk omvalt. Daarnaast fungeert de dop als trechter voor melkpoeder. De flessen zijn anti-koliek, wat er voor zorgt dat er niet te veel lucht in het buikje komt. Dit voorkomt buikkrampjes. De babyfles is geschikt voor in de magnetron, stoomsterilisatie en is vaatwasserbestendig. De Happiness fles is versierd met een vrolijke schildpad en heeft een inhoud van 120 ml.

De Happiness flesspenen van Bibi zijn volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, samen met experts en moeders ontwikkeld. Hierdoor sluiten ze perfect aan op datgene wat jouw kindje nodig heeft. De flesspenen zijn flexibel, voor optimale acceptatie. Daarnaast hebben de flesspenen SensoPearls, die aanvoelen als de kliertjes van de borst en geven jouw baby’tje een veilig gevoel. Ook zijn de spenen anti-koliek, ter voorkoming van krampjes. De meegeleverde flesspeen is geschikt voor pasgeboren baby's tot ongeveer 2 maanden.

Goedkoopste prijs: € 18.75

Koop nu online!

Op voorraad. Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis